Den Helder
 

Wie we zijn en wat we doen

 

Wij zijn Hart voor Vrijheid Den Helder: de politieke partij die het anders dan anders wil doen met onze kernwaarden Liefde, Vertrouwen, Verbinding en Integriteit. Burgerparticipatie, een groene samenleving en niet te veel verplichtingen en verboden vanuit de politiek zijn zaken waar wij voor STAAN! 

De lijsttrekker is Noëmi Weiss. "Mijn visie is dat ieder mens gelijkwaardig is. Iedereen heeft bepaalde kennis en kwaliteiten die inzetbaar zijn voor het creëren van de samenleving. Heel vaak kunnen meerdere visies naast elkaar bestaan en wat Hart voor Vrijheid betreft dient vooral wederzijds begrip en respect de boventoon te voeren. Ook kunnen meerdere oplossingen vaak bijdragen aan een probleem; een keuze maken is dan niet altijd nodig omdat de oplossingen elkaar aanvullen. Ook compromissen sluiten hoort bij het creëren van een samenleving: in goed overleg met de betrokken partijen en met transparantie. Wij staan voor een down-top politiek waarbij de mening van de inwoner het meest belangrijk is."

Momenteel zijn wij nog met een zeer kleine club en net begonnen: wij doen ons uiterste best informatie te verzamelen over Den Helder en verbeterpunten in Den Helder.

Missie

We willen een balans vinden tussen alle betrokkenen: wij als partij, de gemeenteraad en de inwoners van Den Helder.
Hierbij willen wij de stem van de inwoners laten weerklinken in onze partij.VISIE

Hart voor Vrijheid staat voor een vrij en menselijk Den Helder, waarin de Gemeente raad in dienst staat van jullie, de bevolking.
Op basis van onze kernwaarden Liefde, Vrijheid, Vertrouwen en Verbinding.

Wij willen samen met de bewoners van Den Helder en Julianadorp werken en een mooie en groene gemeente creëren.

Waarin liefde en vertrouwen de boventoon voert.